Buna ziua. Daca am evidentiat in intampinare cheltuielile de inmormnantare fara a cere cerere directa asupra lor doar aducand aminte ca pasivul are in componenta aceste cheltuieli , instanta nu tine cont de ele ? Si daca s-a pronuntat in IAP mai pot veni cu cerere de cheltuieli ? Multumesc
Pai daca instanta s-a pronuntat, atunci sa ne spuneti dvs. daca a tinut sau nu cont de ele. Cat despre ce si cum ati formulat dvs. intampinarea, nu putem sa ne dam cu parerea fara sa vedem ce ati scris acolo.
In hotarare nu aduce aminte deloc de aceste cheltuieli. in intampinare noi am precizat faptul ca am facut aceste cheltuieli, iar in notele scrise i-am scos in evidenta acest fapt.
Ar fi trebuit sa formulati cerere reconventionala ptr.cheltuielile de inmormantare si sa timbrati la valoare, in felul acesta instanta era obligata sa se pronunte cu privire la cheltuielile de inmormantare.
Daca nu ati pretins aceste cheltuieli printr o cerere reconventionala formulata in termenul legal atunci este corect ca instanta nu le a avut in vedere ca si pasiv.