avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie diicot
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie diicot

Am dat acum ceva timp o declaratie la DIICOT si as vrea sa stiu daca se poate sa o citeasca cineva dintre cei inculpati.Si daca da,daca poate sa stie si cine a dat declaratia.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:32, 19 Iunie 2016
Daca depun cerere de consultare a dosarului si se va admite, o vor vedea.
Si cum aflu asta?
Eu vad cazul de pe un site oficial unde scrie ce s-a mai intamplat ..
În ce calitate ați dat declarația?
in calitate de martor
Nu aveți acces la dosar în acest caz.
Doar dacă ar plana o acuzație asupra dvs. aveți dreptul de a apela la avocat și sa se ocupe acesta.
Deși ar putea fi complicat avocatul în mod normal ar trebui sa poată sa se descurce...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)
Ca martor într-un dosar diicot, cel acuzat îmi poate vedea declarația? ... Dariusandrei2 Dariusandrei2 Ca martor într-un dosar DIICOT,cel acuzat îmi poate vedea declarația? , aș vrea să îmi văd declarația iar se poate? , plus că nu am citit ce am ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cand ești citat de către diicot ? AndreiCiridan AndreiCiridan Bună seara, Scriu acest mesaj pentru a primi un sfat de la cineva care cunoaște procedura penala în ceea ce privește consumul de droguri de risc ( ... (vezi toată discuția)