avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie insotitor persoana cu incapacitate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie insotitor persoana cu incapacitate temporara de deplasare.

Sotia mea a suferit o ruptura multipla de picior - tibie si peroneu - a fost operata si va trebui sa stea 3 1/2 - 4 1/2 luni cu piciorul in ghips. Intrebarea mea este daca eu ca sot cu statutul de somer fara indemnizatie pot primi un ajutor banesc, o indemnizatie de insotitor pe perioada pana cand va deveni din independenta.
Multumesc pentru raspuns. Ce lege ar trebui sa concult si cui ar trebui sa ma adresez.

Alte discuții în legătură

Ce etape trebuie sa urmez? k1dand k1dand BUNA ZIUA. De curand am fost agresat de 2 persoane , urmarile agresiunii au fost fractura deschisa de tibie si peroneu fiind internat de urgenta si operat unde ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava 90 zile de ingrijiri medicale k1dand k1dand Buna ziua. In urma cu 10 zile am fost agresat de 2 persoane ziua in amiaza mare in timp ce ma aflam cu sotia la plimbare in urma agresiunii m-am ales cu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează pensia alimentară dacă părintele e în concediu medical? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! Sunt în proces de micșorare pensie alimentară și din luna mai al acestui an sunt în concediu medical cu ruptură de picior. Nu primesc ... (vezi toată discuția)