avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul

buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere?
Cel mai recent răspuns: Alina Suba , utilizator 01:58, 6 August 2021
Buna ziua am si eu o intrebare mi-am pierdut buletinul si certificatul cum pot sa le fac am numai pașaportul si e expirat
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Sandy18alexgmail.com, utilizator
Mi am pierdut toate actele,nu am niciun act doveditor al identității mele. ce e de făcut?
Chiar toate? Aveati diplomele cu dvs? Permisul de conducere? Livretul militar? Cartea de alegator? Nu aveti nici macar o copie ratacita in posesie? Mi-e greu sa cred ca un om nu are in casa nici macar o copie dupa actele sale.
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
Justitiarul711, utilizator
Buna seara am citit com de aici si vreau sa va spun ca actele mele erau acasa intr-un diplomat de plastic facut special pentru asemenea acte, contractul casei, certificatul meu de nastere si al tatalui meu, buletinul meu a expirat dar din cauza contractului nu il pot reface....(copiile toate la toate actele inclusiv contractul casei, erau in acel dosar) exista oameni care au si banuiesc ca majoritatea au, doar ca atunci cand te loveste ghinionul o face foarte bine. Inca ma gandesc ce s-a intamplat de a disparut acel diplomat subit... nu mai conteaza, vroiam sa va spun ca da se poate, cum?! Inexicabil... banuiesc ca trebuie sa merg la starea civila sa scot certificatul meu de nastere... cu asta ar trebui sa incep... restul ma voi interesa pe parcurs. Alta idee nu am
In concluzie sa nu va mai fie greu sa credeti pe viitor deoarece posibilitati sunt f multe ca actele puse bine toate intr-un loc sa se evapore peste noapte. Nu vreau sa acuz, am niste banuieli dar tot aud nu am fost eu... fara dovezi degeaba banuiesc eu. Iar eu cand am plecat cu sotul meu la el acasa ca acolo era casa mea unde m-am nascut, am vazut actele cu ochii mei si eu si el inainte sa plecam de la mine, erau pe pat putin sub patura deoarece am plecat in graba... apoi au fost de negasit. Explicati-o pe asta va rog, exclus intrarea altor pers straine in casa.


Justitiarul711 a scris:

Chiar toate? Aveati diplomele cu dvs? Permisul de conducere? Livretul militar? Cartea de alegator? Nu aveti nici macar o copie ratacita in posesie? Mi-e greu sa cred ca un om nu are in casa nici macar o copie dupa actele sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent, va rog am nevoie de ajutor! bună seara! am pierdut toate actele, ce am de făcut unde trebuie ... Filipescu Laurențiu Filipescu Laurențiu Bună seara! Am pierdut toate actele, ce am de făcut unde trebuie sa merg prima data! Menționez ca nu mai dețin niciun act sau dovada cu cnp ul meu sau poza ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)