Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →
Nici eu nu am platit (367 lei) – nu pt ca n-as avea suma, dar… firma n-a avut activitate din 1997 si cifra de afaceri e… multime vida la finele lui 2008. N-am intrerupt activitatea prin registrul com deoarece “nu stii niciodata cand se iveste oportunitatea”…
Am facut declaratia 100 gresit (intentionat) si dupa 4 zile de la data scadenta a platii a sosit somatie de plata. Am depus declaratie rectificativa si vreau sa cer amanarea platii – care e permisa prin lege: “Ministerul Finantelor Publice (MFP) a aprobat, prin Ordinul nr. 2321/2009, Normele metodologice privind procedura de acordare a amanarii la plata a obligatiilor fiscale neachitate la termen”. Saptamana viitoare ma voi “deranja” sa trec pe la ei… Sa vedem ce iese – ca de platit nu vreau sa platesc ce nu datorez. Oricum, nu de la mijlocul unui an fiscal! Sa fi reglementat “impozitul anticipat”, dar de la inceputul lui 2010…
Daca trebuie sa ajung in fatza instantei, voi merge. Poate vom avea bafta, pt ca impozitul nu prea e legal – in sensul / modul in care a fost reglementat.
Bafta!
~ final discuție ~