Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lnchidere balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lnchidere balcon

Buna seara.
Ptr. inchidere balcon si montare aparat aer conditionat, trebuie autorizatie de constructie, aprobari?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:16, 26 Iunie 2016
Nu, dar vi le cere cineva?
Transformarea balcoanelor in incinte intermediare prin inchiderea lor cu geamuri este permisa numai in baza unei autorizatii de construire, eliberata de serviciile abilitate ale primariei generale,de sector/locale.
Pentru inchidere balcon este necesar acordul scris al asociatiei de proprietari, obtinut in adunarea generala -conform disp L nr 230/2007 art
Pentru executarea acestei lucrari fara autorizatie de construire, Legea nr 50/1991, modificata si republicata, prevede aplicarea unor sanctiuni pecuniare substantiale
~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon fara acord asociatie Dana Marin Dana Marin Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)