avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie in timpul somajului tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie in timpul somajului tehnic

Buna ziua. Un salariat aflat in somaj tehnic isi depune demisia. In acest caz trebuie facuta incetarea suspendarii si reluarea activitatii sau in timpul preavizului de 15 zile poate sta acasa si pontat somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: lilid , utilizator 15:54, 9 Decembrie 2010
Da, pe cererea lui de demisie angajatorul va scrie ca renunta total la efectuarea preavizului si incepand cu data de 01.09 va inceta c.i.m. .... temeiul fiind cel invocat de dvs in mesajul anterior.
va multumesc pentru raspunsuri.
Vin si eu cu aceeasi intrebare dar din punctul de vedere al angajatului.
Daca imi dau demisia trebuie sa stau in preaviz? Daca da cat timp?
Da, tb sa stati in preaviz 15 zile calendaristice, daca sunteti angajat pe post de conducere 30 de zile calendaristice. Consultati contractul de munca pe care la-ti semnat in momentul angajarii.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
lilid, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul concediului de crestere copil Iulianaz Iulianaz As dori sa stiu daca perioada de preaviz de 15 zile calendaristice se aplica si in cazul in care cererea de demisie se depune in perioada in care persoana se ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul demisiei anca.manole anca.manole Buna tuturor. As vrea parerea vostra cu privire la preaviz in cazul demisiei. Sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata, cu preaviz in caz ... (vezi toată discuția)
Demisie Vio5 Vio5 Care sunt pasii de urmat pentru angajator in cazul in care un angajat isi da demisia? (vezi toată discuția)