avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Buna ziua
As vrea sa infiintez o societatea si cred ca o sa am o problema cu sediu social
Parintii mei locuiesc intr-o casa care este pe numele bunicii mele, problema este ca ea a murit acum cativa ani si nu s-a facut taxa de succesiune. Eu vreau sa imi fac sediul social si administrativ intr-o camera din acea locuinta, insa nu pot sa intocmesc actul de comodat deoarece proprietarul declarat in acte nu mai este in viata.
Ce cadru legal pot gasi fara sa fac taxa de succesiune, deoarece una dintre ficele decedatei nu este in tara si ar dura destul de mult pana la venirea in tara.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 23:24, 16 Iulie 2016
fiica din strainatate poate da declaratie de acceptare a succesiunii si procura pentru dezbaterea succesiunii
si totusi intrebarea mea era daca exista vrun cadru legal pentru sediu fara a face taxa de succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna alina21alina alina21alina Buna,am si eu intrebare,eu o am in grija pe bunica din partea mamei,nu este facuta succesiunea dupa bunicu,ea are 2 fete,se poate trece contractul pe numele ... (vezi toată discuția)
Teren Ana-Mariana Ana-Mariana Am nelamurirea si nu stiu in ce situatie ma aflu eu fata de ceea ce urmeaza.Este vorba despre un teren pe care i-a fost facut procura tatalui meu de catre ... (vezi toată discuția)
Despre mostenire deeagav99 deeagav99 Buna ziua am cateva intrebari,va rog sa ma ajutati.Bunicul meu a decedat in decembrie 2010(si bunica e decedata din 1997) are doi copii mama mea si ... (vezi toată discuția)