Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 luni,pentru ca in cadrul contractului colectiv de munca (pe care nu l-am citit) este stipulat acest aspect. Eu stiu ca legea privind concediul de odihna este aceeasi pentru toata lumea, diferind doar zilele in functie de vechime. va rog sa imi spuneti daca si cum am dreptul la concediu de odihna in cadrul acestei institutii.
Nu exista in CCM -Posta Telecomunicatii incheiat pt perioada 2008-2018 si actualizat in 2015 o astfel de prevedere,astfel in continutul art 82.2
ART. 82
82.1
Vechimea în muncă, ce se ia în considerare pentru stabilirea numărului de zile de
concediu, este aceea pe care angajaţii o împlinesc la data de 31 decembrie a anului pentru
care se acordă concediul, indiferent de tipul de normă şi data la care îl vor efectua.
82.2 Salariaţii nou angajaţi în cursul anului au dreptul la o durată a concediului de odihnă stabilită proporţional cu perioada lucrată de la angajare până la sfârşitul anului respectiv conform tranşelor de vechime în muncă stabilite la art.81.2.
81.2 Durata concediului de odihnă anual se stabileşte în funcţie de vechime în muncă, după
cum urmează:
- Salariaţii aflaţi la prima angajare (conform art. 64.2 lit. a din CCM) pentru primul an de
activitate
20 zile lucrătoare
- până la 5 ani
21 zile lucrătoare
-de la 5 la 11 ani
22 zile lucrătoare
- de la 11 la 14 ani
23 zile lucrătoare
-
de la 14 la 17 ani
25 zile lucrătoare
de la 17 la 20 ani
26 zile lucrătoare
de la 20 la 25 ani
28 zile lucrătoare
peste 25 ani
30 zile lucrătoare
Pentru fiecare lună în care au efectuat muncă de noapte în proporţie de cel puţin 30% din
timpul lunar de lucru, salariaţii vor beneficia de 0,42 zile în plus la concediul de odihnă anual.
Evidenţa orelor de noapte pentru acordarea zilelor suplimentare de concediu de odihnă va fi
înaintată compartimentelor reusrse umane de către şefii locurilor de muncă.
Salariaţii care au vârsta sub 18 ani au dreptul, în fiecare an calendaristic, la un concediu de
odihnă de 24 de zile lucrătoare.
In contractul individual de munca este scris: 'Durata concediului anual de odihna este ......... zile lucratoare,in raport cu durata muncii (norma intreaga,fractie de norma). De asemenea , beneficiaza de un concediu suplimentar de ...... zile lucratoare." Nu sunt trecute zilele efectiv dar am pus in baza faptului ca nu am dus toate adeverintele de vechime pt a stabili acest aspect. Am carte de munca din anul 2013. Eu gandesc ca am dreptul la 1.75 zile/luna , incepand acest drept chiar din prima luna si calculandu-se pana in prezent.