Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere prelungire dovada circulatie

Am depus cerere prelungire dova circulatie incepand cu data de 06.07.2016 ... Primit raspuns favorabil dar incepand cu data de 22.07.2016 .....

Ce trebuie sa fac pentru a fi cu data ceruta ?
Cel mai recent răspuns: Lungu28 , utilizator 23:09, 28 Septembrie 2017
Daca exista un avocat care ma poate ajuta in legatura cu acest caz , multumesc frumos ... In raspuns se spune ca am formulat o cerere pe data de 21.07.2016 si a fost solutinonata incepand cu data de 22.07.2016 .. Am bon de ordine in data de 06.07.2016 cat si cererea scrisa care specifica clar data de 06.07.2016 data inceperi celor 30 zile de prelungire a dovezi de circulatie ...

Nu am cerut nimic retroactivvvv , am specificat clar in fata unui reprezentant legal , data inceperi celor 30 zile ...

Irelevant , datorita fluxului mare nu a fost procesata decat in data de .... ... Tribunalul nu are " interes" :-P as fi corespuns :-P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie parchet Ene  Dragos Ene Dragos Depistat conducaand cu permisul suspendat ,in faza de urmarire penala am facut cerere la parchet pentru a imi elibera dovada cu drept de circulatie pe durata ... (vezi toată discuția)
Cerere catre procuror pentru prelungirea dovezii de circulatie soarec911 soarec911 buna ziua va rog daca puteti sa-mi dati un model sau sa imi spuneti cum sa fac o cerere pentru prelungirea dovezii de circulatie catre procuror (vezi toată discuția)