avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pastrare Bonus RCA la cumpararea unei masini noi ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pastrare Bonus RCA la cumpararea unei masini noi (bonus/malus)

Buna ziua,
Am o masina veche si acum sunt in curs de a achizitona o alta noua (ambele sunt / vor fi pe numele meu).
Am urmatoarea intrebare: in ce conditii se poate pastra bonusul existent pe asigurarea RCA care este acum pe masina veche? Daca vand masina veche la 3 luni dupa achizitia celei noi, se poate transfera bonusul sau numai daca se vinde dea veche inainte de a face inmatricularea celei noi?
Ce acte ar trebui si cui trebuie adresate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 16:37, 3 August 2016
Pt a putea pastra clasa B/M la achizitia unei noi masini va trebui sa faceti dovada instrainarii celei pe care o detineti deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonusul rca pentru o masina noua varu_alin varu_alin Buna ziua, Daca imi cumpar o masina noua dupa ce am vandut-o pe cea veche, imi pot pastra bonusul RCA? Care sunt pasii necesari? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Bonus malus dmarcel dmarcel Detin un autoturism la care platesc asigurarea cu o reducere semnificativa, avand BM 12. Am cumparat inca un autoturism si in acest caz am BM 0. Daca vand ... (vezi toată discuția)
Bonus-malus pt a 2-a masina Jimmy74 Jimmy74 Buna,lamuriti-ma va rog Intentionez sa imi cumpar o alta masina,nu beneficiez de aceiasi nivel de Bonus-Malus decat daca radiez anterior masina pe care o ... (vezi toată discuția)