avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... 13 august 2016, zi de doliu național
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

13 august 2016, zi de doliu național

13 august 2016, zi de doliu național

inca din ianuarie am inceput organizarea zilei familiei la firma noastra si deja am cheltuit o groaza de bani pe scena, interpreti, cazare...
ca si fiind petrecere privata daca totusi organizam "petrecerea" ce riscam conform legii? ma poate ajuta cineva va rog?

multumesc anticipat...!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:21, 4 August 2016
o petrecere privata poate avea loc. Sunt interzise manifestarile publice cultural artistice. Nu si petrecerile private. iar la Televizor vor fi programe adecvate la aceasta situatie. Toate drapelele vor fi arborate in berna. Exista legea 75/1994.
Iar daca o luam logic.....ce credeti ca nuntile programate cu un an inainte, toate se vor anula? NU! evident sunt petreceri private....
Ultima modificare: Joi, 4 August 2016
ContSters338589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mecenat pentru plata scolii giussy7 giussy7 Buna ziua, As dori informatii despre cazul urmator. O asociatie vrea sa plateasca scoala (privata) a unui copil (lunar, timp de un an de zile). Motivul este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie protest antip2014 antip2014 Buna ziua, Am o neclaritate in legatura cu raspunderea legala pe care organizatorii unui protest o au in cazul in care in grupul de protestanti se ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile parintilor AlexandraMihaela AlexandraMihaela Buna ziua, Am rugamintea sa imi spuneti care este: 1) legea in care sunt prevazute drepturile si obligatiile parintilor 2) legea privind dreptul la ... (vezi toată discuția)