Buna ziua !
Rog cu o lamurire in problema care o am,
Am o condamnare cu suspendare pentru un furt la fostul loc de munca, de 1 an si 8 luni, a trecut 10 luni de atunci, recent sunt cercetat intr-un dosar cu mai multe persoane pentru trafic si consum de droguri, eu acum sunt in control judiciar...instanta de judecata a dedus ca in cazul meu a fost vorba doar de consum, la perchezitie am avut si 5 grame de canabis...am declarat ca sunt pentru consum propriu, am spus de unde am cumparat, in ce data si ca sunt dispus sa ajut organele de politie la prinderea acelui traficant, din cei 9 propusi pt arest preventiv doar eu cu inca o persoana nu am fost retinuti....acel denunt l-am facut in fata comisarului acum cateva zile, intrebarea mea este: La finalul dosarului sau la ultima instanta ma poate condamna cu executare avand in vedere ca am acea suspendare ? ...eu am recunoscut ca sunt un consumator ocazional si ca nu am vandut niciodata. -ma gandesc ca ma retinea daca vroia sa ma condamne cu executare-
Va multumesc !
Daca sunteti trimis in judecata veti fi condamnat daca am inteles eu bine situatia dvs. si va fi cu executare.
Vorbiti cu avocatul ca el stie dosarul si sa resuseasca sa nu fiti trimis in judecata.
El trebuie sa stie sa va apere in functie de ceea ce se afla la dosar.