avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Separare in Asociatia de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Separare in Asociatia de propietari

Buna ziua.Ne confruntam la bloc cu urmatoarea situatie. Bloc cu 5 scari. Datorita nemultumirilor la adresa administratorului propietarii de la sc 2 vor sa se separe. Acest fapt se poate intampla si scriptic deoarece facturile vin separat identificarea cheltuielilor fiind foarte usor de facut. Reparatiile sunt suportate de fiecare scara neffind impartite la tot blocul. propietarii sunt nemultumiti de administrator. Putem sa ne separam si cu contabilitate si cu incasari cu tot fara a deveni asociatie ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: caradis , utilizator 22:08, 18 August 2016
Multumesc. Asa este asta am intrebat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea unei asociaþii de proprietari la nivelul unei scãri dintr-un bloc cu 7 scãri nichiforov vasile nichiforov vasile Blocul în care locuiesc, are 7 scări, între 6-8 etaje, total 207 apartamente şi 4 societăţi la parter, şi cu excepţia scării mele, celelalte au ... (vezi toată discuția)
Proprietar amenintat daca nu semneaza ContSters192354 ContSters192354 Blocul in care locuiesc este format din 2 scari cu o singura asociatie. Fostul administrator pentru ca vrea sa separe scarile si sa creeze o asociatie noua in ... (vezi toată discuția)
1/legea 196/2018 actualizata prevede sef de scara? daca nu, prevede ... Atomi Atomi 1/LEGEA 196/2018 ACTUALIZATA PREVEDE Sef de scara? Daca nu, prevede altceva? 2/ Seful de scara, in caz ca se convine trebuie sa fie proprietar in mod ... (vezi toată discuția)