avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime

Buna ziua, acum cateva zile am provocat un accident rutier deoarece nu am oprit in zona de actiune a indicatorului STOP. Practic, am oprit, dar m-am asigurat din partea dreapta si nu din partea stanga, lovind o masina.
La fata locului au fost chemate echipajele de ambulanta si politie de catre un martor ocular. Victima, a fost transportata la spital fara a avea nevoie de ingrijiri medicale, si a declarat ca nu depunde plangere penala impotriva mea.
In momentul de fata am permisul retinut si dovada de 15 zile care se va prelungi la parchet.

Intrebarile mele sunt:
1. Cum pot rezolva mai repede solutionarea cazului?
2. Se poate face vreo impacare la notar?
3. Se poate redobandi permisul dupa 30 de zile in loc de 90 de zile daca se va da NUP ?

Cu consideratie!

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie cu victime si parasirea locului accidentului dany2380 dany2380 buna ma numesc daniel si va rog din suflet daca ma puteti ajuta! in urma cu 3 zile plecand dimn cu masina spre locul de munca ,in drum prin localitatea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima pe trecerea de pietoni silviuloghin silviuloghin Salut, Am fost implicat intr`un accident rutier cu victima... accidentul s-a produs in apropierea unei intersectii semaforizate.. ma deplasam cu o viteza de ... (vezi toată discuția)
Accident sens giratoriu cu 2 ‘ victime ‘ Alberto.Ramona Alberto.Ramona Buna ziua, acum 2 săptămâni am avut și eu un accident rutier, conducând o autoutilitara am vrut sa intru in sensul giratoriu când am pus frâna sa intru ... (vezi toată discuția)