trandafir2 a scris:
@eusaisapte, in mare, adica in principiu aveti dreptate, insa in esenta nu. De ce?
Pentru ca in expunerea dvs. ati strecurat (fara sa cunoasteti asta) o premisa falsa si astfel ati ajuns la o concluzie falsa. Desigur, premisa falsa este greu de identificat la primele 3 citiri ale textului. Va spun, asa intr-un spirit de altruism, ca sunteti intr-o mare eroare (atat dvs. cat si cel care a deschis topicul). Va doriti sa intelegeti situatia de fapt sau considerati ca deja ati inteles totul si nu mai aveti nevoie de lamuriri suplimentare?
O mare eroare teoretica sau o mare eroare practica? :)
In realitate nu e o eroare, e o alegere, aceea de a sustine statul de drept adica teoria dreptului si nu statul mafiot adica practica judiciara corupta care n-are nici o valoare de drept si de fapt aproape nici o putere reala
In practica e adevarat ca daca nu ai pile si spaga nu ai decat doua alegeri: sa lupti si sa mi te alaturi pentru a face teoria dreptului practica, sau sa te dai batut si sa suporti consecintele :) Infrangerea nu e o optiune deci am dreptate, si daca ne uitam in urma si observam ca am iesit demult din pesteri desi nu suntem inca civilizati, toti cei ca mine din trecut au avut dreptate. Stiintific si materialistic daca nu spiritual, tot ce s-a intamplat o data e garantat sa se intample de doua ori...
Deasemenea va aduc la cunostinta ca am castigat destule procese tocmai fiindca nu m-am dat batut, deci nu e nici o eroare la mijloc, e mai mult decat o alegere, e premeditare
P.S. Sunteti un maestru in a raspunde prin intrebari pentru a evita o confruntare banuiesc, insa va asigur ca din punctul meu de vedere nu e o competitie intre mine si dumneavoastra, deci aceasta e cel mai probabil o obisnuinta profesionala a dumneavoastra