avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva solutiei procurorului, trimitere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva solutiei procurorului, trimitere prin e-mail

Buna ziua,

Plangerea impotriva solutiei procurorului, adresata prim procurorului, judecatoriei, se poate transmite si prin email daca are toate datele de identificare ale mele?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 18:26, 21 Septembrie 2016
Va puteti oare imagina ca in Romania anului 2016 parchetul si sectia de politie se fac ca nu cunosc unde e o plangere penala pentru amenintarea cu moartea trimisa de mine cu scrisoare confirmare de primire, nota de inventar cu DVD probe, confirmare primita de la parchet. Tocmai aceasta plangere penala nu e de gasit nicaieri, cea impotriva unui golan protejat de ei. Anul trecut a incercat sa ma calce cu masina si a scapat. Acum vad ca nu ii gasesc plangerea ... desi cazul a fost si la TV! Este incredibil unde s-a ajuns in Romania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederi ale regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, cunoasteti alte prevederi ale Regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor, decat cea pe care am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma inscriu la concurs pentru a deveni grefier daca am studii medii? paterna paterna Va rog sa imi raspunda si mie cine cunoaste, cum pot sa ma inscriu la concurs de grefier cu studii medi, si unde sunt afisate? va multumesc (vezi toată discuția)
Post de grefier prin concurs iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am terminat facultatea de comunicare si relatii publice la ,,U.Danubius\\"Galati si acum urmez masterul la aceeasi universitate,specializarea ... (vezi toată discuția)