avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună seara , curios dacă un politist poate practica ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună seara , curios dacă un politist poate practica Uber

Doresc și eu să știu dacă am voie să practic Uber în București, și dacă pot face având în vedere faptul că am deja un job ca și polițist
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 2 Septembrie 2016
Sistemul practicat de șoferii parteneri Uber nu este reglementat destul de clar în România.

In principiu, poate practica daca nu se afla in stare de incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt functionar public cu statut special si as dori sa stiu daca ... RadduB RadduB Sunt functionar public cu statut special si as dori sa stiu daca imi pot deschide PFA pentru a practica meseria de sofer pe platforma UBER. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ce presupune tva-ul intracomunitar si ce legatura are cu uber yulians yulians Buna ziua, Ma intereseaza ideea de UBER si sunt nelamurit cu anumite aspecte. Am fost la centrul lor in Bucuresti unde mi s-a spus ca am nevoie sa completez ... (vezi toată discuția)
Accident auto Kardu Kardu Buna seara, sotul meu a avut parte de un accident produs de un teribilist de la o firma de curierat care a intrat in patru masini ce stateau la semafor, ... (vezi toată discuția)