UA a scris:
Desfiintarea postului tb sa fie efectiva- asta inseamna ca toate pozitiile Manager, Director functii de conducere din Buc si nu numai etc conform art 294 Codul Muncii ar trebui sa fie desfiintate?
Unul din motivele desfiintarii posturilor este ,, scaderea constanta a volumelor generate" ,, aceste posturi genereaza costuri nejustificate "..... din ce am mai citit art 65 concedierea este din initiativa angajatorului , din motive ce nu tin de angajat. Ori se vede clar din formularea deciziei ca sunt vinovata de situatia in care se afla firma!
Am doar impresia ?!
----------------------
O intrebare simpla :
-Din topicul deschis de dv.am inteles ca a-ti fost angajata pe functia de manager / conducere=D>.
Daca este asa,cum de nu cunoasteti legea ?#-o:rtfm:
Atributiile unei persoane care are o functie de conducere - manager - sunt bazate pe lege - de aceea exista coordonare si conducere.
Managerul se ocupa si de administrarea firmei privind angajatii la alte puncte de lucru .
Dv.trebuia sa va ocupati si de legalitatea angajatilor inclusiv a dv. in perfectarea / legalitatea inscrisurilor ( fisa postului, CIM, acte aditionale -in cazul deplasarilor in alte zone ale tarii )
Asa cred eu ca ar fi trebuit sa fie un manager bun.
Faptul ca firma are probleme,justifica pe deplin ca manageriatul a fost superficial si incorect .
Managerul poate sa raspunda material si juridiic in cazul ca firma intra in procedura de insolventa.
:oops:
Va doresc succes in conciliere - este binevenita - !!!!! -ca o cale simpla si umana ( daca angajatorul va fi de acord cu pierderile ).