Dacă am chemat in judecata primăria și am solicitat prin cererea de chemare în judecata încuviințarea probei cu interogatoriul piritului ,adică primaria,trebuia sa depun și întrebările odată cu cererea de chemare în judecata? Menționez ca ,avocatul primăriei prin întimpinarea formulata a solicitat să nu îmi fie încuviințarea proba cu interogatoriul piritului-primaria deoarece nu am depus întrebările odată cu cererea de chemare în judecata prin care am solicitat interogatoriul primăriei.Dar,în același timp nu am primit în urma procedurii de regularizare a cererii de chemare in judecata de către judecător o adresa prin care sa mi se comunice ca în termen de 10 zile de la comunicare sa depun întrebările pentru interogatoriu.Si nici odată cu primirea întimpinarii nu mi s-a cerut asta .Exista posibilitatea sa pierd aceasta proba in dovedirea celor solicitate de mine prin cererea de chemare în judecata?Pot invoca ulterior neexecutarea de către judecător a procedurii de regularizare a cererii de chemare in judecata și netrimiterea unei adrese prin care sa mi se comunice sa depun întrebările pentru interogatoriu?Mulțumesc anticipat!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Mentionati in actiune printre probele pe care le solicitati sa fie administrate inscrisuri,martori,expertiza,si interogatoriul partii respective,teza probatorie ce urmeaza sa fie dovedita etc.