avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solicitare interogatoriu parat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solicitare interogatoriu parat

buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru interogatoriu si trec adresa paratului , si ulterior daca se aproba voi depune intrebarile , s au trebuie sa fie specificate odata cu cererea de solicitare la interogatoriu ?
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 20:40, 25 Octombrie 2022
Vă rog dacă puteți să-mi spuneți, prin cererea de apel pot cere interogatoriul primăriei?Mulțumesc anticipat!

DAN POPESCU a scris:

Interogatoriul se face in doua exemplare: unul il pastrati dvs.iar celalalt il inmanati personal presedintelui completului dupa ce s-a admis proba cu inteorgatoriul, este bine sa-l aveti pregatit ptr. primul termen caci, daca procedura este completa si s-a prezentat partea adversa este posibil sa se treaca la interogarea paratului.Inerogatoriul se face pe o foaie de hartie indoita in doua pe vertical:in stanga treceti intrebarile iar in partea dreapta raspunsurile,pe exemplarul dvs. treceti raspunsurile paratului,si exemplarul dvs.trebuie vizat de judecator si grefier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O partea (paratul) poate interoga reclamantul / martorii intr-un proces civil, in cazul in care nu are avocat? Mihaela_12 Mihaela_12 Intr-un proces civil, partea care nu are avocat (parat) poate solicita in Fond, interogarea reclamantului sau martorilor? Daca da, care este procedura pentru ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)