avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord verbal incalcat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord verbal incalcat

Sunt student la Drept, anul I, la UAIC, am incercat sa-mi gasesc gazda in Iasi. Dupa ce am vorbit cu mai multe persoane care au dat anunturi in ziar sau pe internet am cazut de acord cu o persoana sa vin in Iasi (stau la peste 100km de Iasi) ca sa vad camera, dupa ce ambii am cazut de acord unde sa ne intalnim si ca este de acord sa vin sa vad camera (i-am mentionat explicit sa nu ma cheme degeaba).
Cand am venit in Iasi a refuzat sa se intalneasca cu mine si mi-a spus ca nu are conditii si a refuzat sa-mi arate camera, practic am venit degeaba, am mai facut si insolatie (fiind foarte cald in ziua respectiva, si acum nu pot dormi cum trebuie noaptea).
Ce as putea face in privinta incalcarii acordului verbal?

Mentionez ca am venit impreuna cu mama mea, voia sa vada si dansa camera.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare telefon replica eduard100 eduard100 Buna ziua! In urma cu ceva timp am cumparat de la cineva un telefon Samsung Galaxy S4 iar ieri am hotarat sa il vand. M-am intalnit cu (,) cumparatorul iar ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - acuzatie de furt tvsorin tvsorin Am un site de mica publicitate in care mai public anunturi care apar in ziarele locale. Anunturile nu sunt preluate identic, dar nici nu sunt mari ... (vezi toată discuția)
Publicare pe internet a numelor si datelor membrilor asociatiei de proprietari Costica33 Costica33 Buna ziua, Fac acum un website pentru blocul in care locuiesc. As vrea sa public numele, e mailul si telefoanele presedintei, membrilor de comitet ale ... (vezi toată discuția)