avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare drepturi banesti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare drepturi banesti

Am castigat in instanta un proces cu o societate in insolventa din anul 2014, am fost inscris la masa credala cu o anumita suma dar nici pana in prezent nu am primit acesti bani. Acest proces este din anul 2009 dosar nr 7807/3/2009 .Mai pot recupera acesti bani ? Mentionez ca sunt trecut in tabel rectificat in BPI.
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:21, 9 Octombrie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc in decurs de 3 ani de la ramanerea definitiva a sentintei.
Trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc ptr.executarea silita a platii ,atentie la termenul de prescriptie care este de 3 ani si curge de la data de la care a ramas definitiva hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale negarantat nico_mirea nico_mirea In anul 2008 am obtinut un credit de nevoi personale negarantat. Am platit rate pana la data de 24.06.2009. Banii insa nu i-am folosit eu personal, ca asociat ... (vezi toată discuția)
Salarii nerecuperate altgigel altgigel Buna ziua, De circa doi ani de zile sunt inscris la masa credala a unei firme care a intrat in insolventa ,cu cateva salarii restante.Este posibil ca dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita RamonaH82 RamonaH82 Buna ziua, In 2004 doua persoane din familie, coproprietari au garantat cu imobilul si terenul aflat in posesie pt o SC. ajutand-o sa obtina un credit pt ... (vezi toată discuția)