avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt si inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt si inselaciune

Buna ziua,
Pe scurt, acum ceva timp am postat pe internet ca vand 2 telefoane mobile, am fost contactat de un individ, am fost invitat la el acasa, in propria lui casa, sa le vada, am intrat a testat telefoanele si a zis ca merge in camera de vizavi dupa bani, a sarit pe geam cu telefoanele si a disparut, am sunat la politie, am depus plangere tot, am identificat individul (fost puscarias tot pt furt). Apartamentul in care statea el si cu concubina lui era luat in chirie... amandoi au declarat ca el era plecat din localitate in ziua respectiva...si ca dosarul se claseaza....cu alte cuvinte daca 2 oameni te fura ramai si prost si fara bani?
PS la 2 zile dupa incident am identificat unde vrea din nou sa insele pe altii cu aceas tehnica...si apartamentul si tot.... am sunat politia si i-am rugat sa vina cu mine sa il prindem...si mi-au raspuns scurt....dane adresa si cand o sa avem noi timp o sa il cautam.....Inafara de contestatie ce pot sa mai fac in acest caz?sau....#-o


#-o#-o#-o
Asteptati intai sa vedeti cum se solutioneaza sau s-a dispus deja clasarea?
Sa dispus clasarea lui, am fost înștiințat si pot da depun contestație in 20 de zile

Nu am fost niciodată anunțat de starea lui, doar acuma mi-a veni corespondenta cum ca se va clasa



[edit : conexare mesaje succesive]
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2016
trandafir2, moderator
In cazul asta, plangerea e singura solutie.
Contestația? OK fac contestație si? Sae pută rezolv csc?

Am nevoie si de avocat? Sau ceva? E vorba de 3300 lei... nu știu dacă se merita...



[edit moderator - @Djserginio88, aveti posibilitatea sa editati mesajul in timp de 30 de minute de la postare - nu mai deschideti mesaje succesive daca nu au trecut cele 30 de minute - conexare mesaje succesive]
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2016
trandafir2, moderator
Formulati plangere conf.art.336-338 NCPP,procurorul este obligat sa rezolve plangerea in termen de cel mult 20 zile de la primire si sa comunice de indata persoanei care a facut plangerea un exemplar al ordonantei.Ramane la aprecierea dvs.daca vreti sa apelati la un avocat.

Alte discuții în legătură

Se incearca musamalizarea unei infractiuni KLTM KLTM Am certitudinea ca se incearca musamalizarea unei infractiuni. Am trimis o plangere prin e mail care continea o inregistrare video proba, au clasat spunand ca ... (vezi toată discuția)
Termen pentru atacarea actelor procurorului wap54 wap54 Dupa noul cod penal la cat timp de la primirea unei ordonante de NUP la o sesizare poti depune contestatie la prim-procuror? Dupa prim - procuror unde mai poti ... (vezi toată discuția)
Cai de atac solutie parchet nlilianne11 nlilianne11 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu am reusit sa ma lamuresc privind caile de atac ale unei solutii date de parchet intr-o cauza penala in care sunt parte ... (vezi toată discuția)