avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu paternal(tata), cu cat timp inainte trebuie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu paternal(tata), cu cat timp inainte trebuie sa anunt compania de intentia mea

Buna ziua,

As dori sa stiu, dpdv legal, care este termenul legal, in care trebuie sa anunt compania in care activez de intentia mea de a intra in concediu paternal.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan_Oradea_2016 , utilizator 19:47, 10 Octombrie 2016
Ce solicitati concediu paternal sau concediu pentru cresterea copilului ?..... intrucat sunt doua situatii total diferite.
Buna ziua,

Concediu pentru cresterea copilului.

Multumesc.
Nu exista niciun anumit termen prevazut in legislatie pentru a se depune cererea la angajator pentru acordarea CCC.

Verificati daca la nivel de angajtor , in Reg.Intern sau intr-o procedura operationala, exista prevazut un astfel de termen.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri concediu crestere copil tata Marta0000 Marta0000 Bună, Am luat decizia de a întra în concediu pentru creșterea copilului pentru că soția mea nu poate beneficia de el deoarece nu este angajată ... (vezi toată discuția)
Concediu 5 zile nastere copil nalex nalex Buna ziua, Intrebare: este un termen in care se depune cerere pentru concediu de 5 zile nastere copil? Mentionez ca sunt angajat nou intr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului Roman Istvan Roman Istvan Buna ziua, Mi as interesa daca un barbat, care deja a beneficiat odata concediul de cresterea copiilor, iar dupa trei luna de zile (cand si a murit copilul) ... (vezi toată discuția)