avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inginer- scutire impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inginer- scutire impozit

Buna ziua!
Ca proaspata absolventa de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, specializarea Retele si Software de Telecomunicatii in cadrul Universitatii Politehnica, dupa noul plan de invatamant de 4 ani, pot beneficia de scutirea de impozit conform Ordinului 250/2004 ?
Mentionez ca am dus angajatorului adeverinta care tine locul diplomei de inginer deoarece diploma nu a fost tiparita de catre facultate inca. Raspunsul angajatorului a fost sa mai astept...si am asteptat 1 luna de zile iar cand am cerut noi lamuriri mi s-a spus sa mai astept iar pentru ca nu sunt siguri ca ma incadrez la deducerea de impozitul pe venit...de unde vine aceasta nesiguranta? Angajatorul a procedat corect? Am dreptul sau nu sa beneficiez de aceasta scutire?
Va multumesc anticipat!

O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 19:45, 23 Noiembrie 2010
Multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programatori/analisti programatori fara studii de specialitate nicolebanarie nicolebanarie Un \"Bine v-am gasit!\" tuturor, in primul rand. Nelamurirea mea e simpla: vreau sa stiu in ce masura se poate angaja cineva la o companie particulara pe un ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programatori in 2011 kingcbc kingcbc Doresc sa stiu daca programatorii mai beneficiaza si in 2011 de scutire de impozit la salarii? Lucrez ca programator de 3 ani la o firma de IT si web design ... (vezi toată discuția)
Absolvent forma scurta / absolvent forma lunga ! help ! Alexandru_C Alexandru_C Buna ziua, Am o mare nelamurire. Sunt absolvent de colegiu, sunt angajat intr-o multinationala pe un post de programator. Salariul meu brut este de 1800 ... (vezi toată discuția)