Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor dupa casatorie

Buna ziua , sunt romanca iar logodnicul meu este marocan , eu am o fetita care nu este al lui ,si un baiat care este al lui , ar dori sa se casatoreasca cu mine in Germania ... intrebare mea este : daca ne vom casatori si divortam imi poate lua copii ? El vrea ca si fetita mea sa o trec pe numele lui , fiind tatal care a crescut-o . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:27, 23 Octombrie 2016
Fetița este recunoscută de tata ei natural`? Dacă DA, nu o poate înfia decât cu acordul tatalui natural care este trecut în certificatul de naștere.
Dacă va aflați în Germania și va veți judeca și rămâne în Germania veți câștiga dvs. copilul.

Dacă mergeți în Maroc pierdeți sigur procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Divortul dintre un marocan cu cetatenie italiana si o romanca Lidia Gageanu Lidia Gageanu Daca o romanca divorteaza de sot marocan cu cetatenie italiana casatoriti in Italia si au o fetita de 4 luni iar romanca a plecat cu fetita in Romania exista ... (vezi toată discuția)
copil conceput cu altcineva in timpul casatoriei - paternitate hammissaoana hammissaoana Imi cer scuze daca nu am postat intrebarea unde trebuia,sunt casatorita cu un cetatean marocan,nu ne mai intelegem de o lunga bucata de vreme,el nu vrea sa ... (vezi toată discuția)