avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de muncă aplicabil unei persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de muncă aplicabil unei persoane neangajate?

Angajat al unui agent de muncă temporară care desfășoară activitatea de misiune de muncă temporară pentru o fabrică,este obligat să semneze un act adițional în care se specifică că "prevederile prezentului contract se completează cu prevederile contractului colectiv de muncă aplicabil la nivel de unitate al Utilizatorului X".De ce i-ar fi aplicabil acel contract,daca persoana nu e angajata a utilizatorului ci a agentului de muncă temporară?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: laurentiusergiu_33 , utilizator 08:35, 31 Octombrie 2016
Nu i se poate aplica prevederile c.c.m. al utilizatorului, ci doar al celui cu care are incheiat c.i.m.
Am înțeles și va mulțumesc.Nu voi semna acel act adițional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca temporara cantorcorina cantorcorina daca un angajat se afla in relatii de munca cu un angajator(cim),poate incheia in acelasi timp si un contract de munca temporara cu acelasi angajator,care ... (vezi toată discuția)
Cine deschide fisele de securitate si sanatate in munca in cazul angajatilor temporari? agentul de munca temporara sau utilizatorul? Arabellla Arabellla cine deschide fisele de securitate si sanatate in munca in cazul angajatilor temporari? Agentul de munca temporara sau utilizatorul? (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca temporara pe durata determinata in durata nedeterminata RuxandraLarisa RuxandraLarisa Pot prelungi printr-un act aditional un contract de munca [b]temporara[/b] cu durata determinata - sa il fac pe durata nedeterminata (stiu ca in cazul ... (vezi toată discuția)