Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca si salarizare

Daca am CIM pe perioada determinata si nu profesez,angajatorii isi insusesc salariul meu,eu ce drepturi salariale am
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 7 Noiembrie 2016
Cum isi insusesc salariul dvs.?

Dvs lucrati si nu primiti salariu ?..... Detaliati mai mult problema dvs.
Inca nu au deschis fabrica,facuta cu fonduri europene,si,deci,nu lucram la propriu.Asa ca nu stiu ce drepturi avem noi ca angajati,ei ia salarii de pe urma noastra,noi avem dreptul la ceva,chiar daca nu lucram?Noi suntem multumite ca ne platesc asigurarile de sanatate si nu ni s a dat nici un contract de munca si noua,doar semnam un contract care ramane la ei.asta vroiam sa stiu,in situatia noastra avem vreun drept?
Ati semnat c.i.m. ?
Da,de trei ori,pe trei luni,ultima oara in noiembrie 2015,acum nu stiu ce mai avem,dar am cerut adeverinta de salariat ca mi trebuia la primarie si mi a adus.
Solicitati de la angajator sa va elibereze o copie ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs si asa veti evdea starea raportului dvs de munca.

Referitor la salariu nu aveti decat sa asesizati ITM-ul, ANAF-ul si/sau Parchetul daca nu semnati state de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare functie in revisal Criskis Criskis Buna seara, Lucrez la o firma cu aproximativ 30 angajati. Pe contractul de angajare inspectorul de personal mi-a ,,gresit\\" functia, eu am sesisat dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ionpavel ionpavel buna seara .cum pot verifica un contract de munca daca este inregistrat la ITM daca eu lucrez pe comunitate ca sofer nefiind in tara dar contractul e facut in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca damian_mrn damian_mrn in urma cu aproximativ 3 luni am semnat contractul de munca la firma la care lucrez. as dori sa stiu cum pot verifica daca acest contract a fost si ... (vezi toată discuția)