avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc notificare de plata in ...
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc notificare de plata in procedura de colectare pe cale amiabila

am avut mai multe abonamente la orange ce nu le-am mai achitat intrucat singura mea sustinere financiara era bunica eu lucram cu ziua am primit acasa notificare pentru executare silita ce este de facut sa sting aceasta executare cum redactez actiunea sau ce sa fac.Mi-a venit de la executor judecatoresc ca in cinci zile sa ma conformez
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 11 Noiembrie 2016
Probabil ca ati primit o notificare, nu aveti nimic de facut.
De cand nu mai sunt platite acele abonamente ? Daca a trecut mai mult de 3 ani de la data scadenta a facturilor, puteti invoca prescriptia cand se vor hotari sa va actioneze in judecata.
Si totusi, daca stiati ca lucrati cu ziua si va intretine bunica, de ce ati facut acele contracte, inca mai multe ? Puteati lua o cartela !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)
Probleme cu telefonia mobila ContSters180206 ContSters180206 Buna seara, am o problema cu telefonia mobila X si va rog frumos sa-mi dati cel mai bun sfat. Am avut un abonament la telefonia X. In anul 2005 atuncea fiind ... (vezi toată discuția)
Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)