avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu dezvoltatorul imobiliar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu dezvoltatorul imobiliar

buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze -350 lei (pe motiv ca el l-a cumparat si ca este al lui, contractul de gaze este pe numele meu) si banii pentru a instala contoare de curent - 800 lei ( contoarele instalate cica au fost montate temporar, sunt ale lui iar complexul functiona in regim de santier iar acum si le va lua, cine nu plateste-ramane fara curent).
In promisiunea de vanzare cumparare cat si un contractul de vanzare cumparare scrie ca "apartamentul este predat cu toate utiitatile (apa, curent, gaze)"
Intrebarea mea este: Are dreptul sa ceara acesti bani sau vrea doar sa mai faca si el un banut?
Cel mai recent răspuns: Iuniik , utilizator 00:04, 30 Noiembrie 2016
Bună seara. Același lucru am pățit și eu. Dezvoltatorul, persoană fizică, mi-a cerut 240 Ron pentru contorul de gaz. I-am plătit, iar acum după 7 luni la cutia mea poștală, pe numărul meu de apartament a venit o somație de plată pentru acești bani dar nu este specificat contorul ci doar suma. O să trebuiască să mă interesez și eu la furnizorul de gaz. Contractul de furnizare gaz este pe numele meu, Dar somația este pe numele lui. Cine mai înțelege.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri presedinte asociatie de proprietari bogdandan85 bogdandan85 Buna ziua, am doua probleme: 1. una legata de consumul de apa la locuinta proprietari: Stau intr-un bloc cu garsoniere cu o singura scara unde apometrele de ... (vezi toată discuția)
Instalarea centralei termice lavitahi lavitahi Buna ziua, M-am mutat recent intr-un apartament din bloc nou construit in Cluj-Napoca. De la 1 octombrie pana in 20 noiembrie nu am avut gaz metan fiind ... (vezi toată discuția)
Contor pasant Ruxandraa99 Ruxandraa99 Locuiesc de 2 luni într un bloc nou, iar conectarea la energie electrica se face printr un contur pasant, pe curentul de șantier al investitorului. Cei de la ... (vezi toată discuția)