avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cât la sută ai sansa de castig in instanta?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cât la sută ai sansa de castig in instanta?

Daca ai o dovadă de fisă medicală cu diagnosticul de scleroza ce poti castiga intr -un proces .?Poți sa ceri daune ?Timp de 20 de ani a trebuit sa accept gravitatea aceasta .Am o copie.Îmi trebuie originalul?Statul ma ajuta ?
Și ce aveți personal cu soacra`? Dacă e bolnavă de schizofrenie, asta este soarta ei`!
În caz că nu vă place de ea, sau nu-i suportați suferința, aveți dreptul să trăiți separat.
De la cine ați dori daune morale`? De la soacră pe motiv că e bolnavă`?
Boala nu este imputabilă nimănui - Nu cred că vrea cineva să sufere de vreo boală`!
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2016
Dapix, utilizator
Multumesc
Nu pot pt ca am întemeiat o familie si ar însemna sa plec pur si simplu.Ea a ascuns acest lucru tot timpul acesta iar daca noi stiam poate nu rămâneam atâta timp in curtea ei.Am aflat doar acum despre aceasta boală care ne a adus doar defăimarea .
Cred a scris:

Ea a ascuns acest lucru tot timpul acesta iar daca noi stiam poate nu rămâneam atâta timp in curtea ei.Am aflat doar acum despre aceasta boală care ne a adus doar defăimarea .

Nu există boală care să aducă defăimare. Boala e o afecțiune medicală și atât.
Suferința fizică și psihică mai degrabă provoacă mila și compătimirea celor din jur, nu defăimarea.
Nu avea nici o obligație să-și mărturisească afecțiune, și foarte important de reținut este că, majoritatea bolnavilor nu-și recunosc propria lor boală.
`
Deci, nu va cauzat nici un fel de prejudiciu moral, prin culpă-vină cu rea-intenție prin rea-credință.
`
Acum că ați aflat diagnosticul, o puteți pune sub interdicție judecătorească, dacă are discernământul diminuat, apoi îi puteți numi un curator, prin serviciul de asistență socială din cadrul primăriei, cu încuviințarea instanței de judecată.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Dapix, utilizator
Discernământ diminuat ce înseamnă ?

Alte discuții în legătură

Boli psihice ella2010 ella2010 un bolnav psihic[afectiune afectiva bipolara] poate fi tras la raspundere penala ? in cazul de fata a condus cu carnetul suspentat si o masina cu numere ... (vezi toată discuția)
Mostenire DDDttt DDDttt Am si eu o intrebare, tatal meu a mostenit dupa moartea parintilor lui , doua case si cateva terenuri , acesta este pensionat pe caz de boala momentan si ... (vezi toată discuția)
Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)