Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti - pensie de urmas elev la postliceala

In decembrie anul acesta fac 25 de ani. Sunt inscrisa la a doua posticeala. In septembrie am trimis adeverinta precum ca-mi continui studiile. Pe luna septembrie am primit pensia,dar pe oct si nov inca nu am primit banii. Am tot sunat la casa de pensii si mi au spus ca mi-au sistat pensia ptr ca am fost in vacanta si am reinceput alta postliceala..si mi-au spus ca trebuie doar sa astept. Dar pana cand? Mai primesc pensia de urmas sau nu? va rog sa-mi raspundeti. multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Sistarea pensiei de intretinere magda-tudor magda-tudor Buna seara! Anul acesta am terminat primul ciclu a unei facultati, in acelasi timp m.am inscris la cea de a doua facultate, urmand sa incep cursurile cu data ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas corinaghiur corinaghiur Buna ziua, Sunt anul 5 la facultate si am primit pensie de urmas pana luna aceasta(octombrie). In fiecare an am trimis adeverinta de student, ca si anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua eu in septembrie m am înscris la o postliceală pentru ... Irina.stroe.14 Irina.stroe.14 Buna ziua Eu in septembrie m am înscris la o postliceală pentru a beneficia de pensia de urmaș de la tatăl meu . Am 21 de ani . M am dus la casa de ... (vezi toată discuția)