avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarii conf OUG 20/2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarii conf OUG 20/2016

Daca la calculul salariului unui functionar pub de conducere a fost luat ca baza salariul unui fct pub de exec treapta I conf OG 9/2008 se poate asimila si ptr restul funct pub de exec in sensul ca sunt in plata funct pub la treapta I de salarizare si astfel sa aducem toti funct pub de grad superior la treapta I de salarizare?

Alte discuții în legătură

Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Salarizare gabriel961 gabriel961 Bună ziua. Am promovat acest an în funcţia de inspector superior. Salarizarea mea ar trebui să fie la maximum de la acest grad, având vechimea de 33 de ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)