Buna seara !
Parintii mei au achizitionat un apartament printr-o agentie imobiliara.In luna august s-a facut un precontract intre vanzator si cumparator, parintii mei dand un avans de 1000 euro. In acel precontract e stipulata data de 10 octombrie data eliberarii apartamentului si semnarea contractului.
Pe parcusul celor cateva luni, parintii mei l-au amenajat, l-au mobilat dar cu stupoare au aflat ca apartamentul este defapt ipotecat la o banca. Data de 10 octombrie a trecut iar proprietara se face ca ploua. Ba ca una, ba ca alta...si ca pot elibera apartamentul daca nu le convine ca ea nu poate ridica ipoteca !
Mama mea este bolnava de cancer si imi e frica de ce se va intampla daca "nebuna de proprietara" ii scoate afara, ei investind bani si facand mobila la comanda dupa dimensiunile apartamentului mic.
Ce se poate face in acest caz? Cine e raspunzator ? :sorry::sorry::sorry::sorry:
Va multumesc !
@Costel Badiu, puteți introduce o acțiune în instanta pentru emiterea unei hotarari judecătorești care sa tina loc de act de v/c in termen de 6 luni de la data la care trebuia incheiata tranzacția.