avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori custodia copilului, cum sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori custodia copilului, cum sa procedez?

As dori custodia copilului mama fiind plecata la un puf in Austria.copilul are doar 4 luni.cum sa ptocedez?
Având în vedere că minorul locuiește la dvs, este facil să obțineți ca locuința copilului să fie stabilită la dvs. Formulați o cerere de chemare în judecată prin care să solicitați ca locuința copilului să fie stabilită la dvs și pentru stabilirea pensiei de întreținere pe care să o presteze mama.
Trebuie sa fie si ea de fata cand voi solicita domiciliul la mine sau trebuie sa dea si ea declaratii ceva?nu stiu si de asta va intreb.Multumesc
Nu trebuie neapărat să se prezinte la proces, trebuie doar să fie legal citată. Cunoașteți adresa sa din străinătate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca cu copilul de acasa fara acordul tatalui? maria2412 maria2412 Sunt mama unui copil de aproape 3 luni. Eu cu tatal copilului nu suntem casatoriti. Tatal copilului este trecut in certificatul de nastere al copilului. ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot pastra copilul dupa divort Alybaba Alybaba Buna.ziua numele meu este Mihaela. am si eu o intrebare si as vrea putin ajutor sunt casatorita de 12 ani si eu cu sotul meu nj prea ne mai intelege imi aduce ... (vezi toată discuția)
Vreau să-mi cresc copilul Alinaalina90 Alinaalina90 Am avut o relație de 6 ani din care a rezultat un băiețel de 4 ani , m am despărțit de tatăl lui pentru ca numai ne înțelegeam ,băiețelul crește și ... (vezi toată discuția)