avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... state de plata, dispozitii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

state de plata, dispozitii

va salut..

Problema sta in felul urmator: la societatea unde activez nu semnam pe state de plata pentru salarii, ci pe niste tabele A4, sus avans/lichidare luna x, mai jos tabelul cu salariatii si in dreapta sumele aferente. State de plata am semnat o singura data - pe vreun an jumatate, dupa o oarecare discutie cu sefii, din cate imi amintesc prin februarie.
Pot fi considerate respectivele tabele - insotite si de dispozitii de plata pe care semnam cand luam banii, drept dovezi ca ni s-au platit salariile ? Se poate muta cartea de munca in alt loc fara ca statul dus de societate la ITM - am inteles pe ultima luna - sa fie semnat si de mine ?
Cel mai recent răspuns: olymariana , utilizator 15:56, 6 Septembrie 2009
Ma incadrez. Contractul individual de munca a fost semnat in noiembrie 2006. Am banuit ca este asa, dar de la contabilitate mi s-a spus ca functia nu necesita studii superioare.
Pe ce functie ati fost incadrat? .... potrivit codului COR care l-ati precizat intr-un mesaj anterior functia de redactor necesita studii superioare (245113 - redactor).
In functia de redactor. Salariul in noiembrie 2006 - 555 lei.
Salariul de bază minim brut negociat pentru un program complet de 170 de ore, în medie, era de 370 RON, începînd cu data de 1 aprilie 2006. Potrivit CCM, trebuia sa aveti un salariu minim de 740 lei la data angajarii.
De la 01 ianuarie 2007 , un salariu de 880 lei.
De la 01 ianuarie 2008, un salariu de 1000 lei, iar de la 1 octombrie 2008 un salariu de 1080 lei.
De la 01 ianuarie 2009, salariul trebuia sa fie de 1200 lei.

Aceste salarii sunt aplicabile sectorului privat si nu celui bugetar.
Exact. Eu am fost incadrat cu un salariu de 1,5 x minim.
Culmea e ca sunt singurul pe functia de redactor din respectiva institutie, cel putin asa am aflat acum. Restul ar fi referenti etc.. Deci am sanse sa-mi iau banii meritati ?

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim-penalizari salariale;dezinformare la recrutare yasmina0506 yasmina0506 I . In firma la care lucrez se incheie odata cu CIM si Act aditinal ce prevede drepturile banesti. 1. Acest act adidional poarta acelasi nr. de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ce e de facut? Issab3ll4 Issab3ll4 Sunt absolventa de studii superioare, lucrez de 1 an la o Societate pe postul de Inspector Asigurari, post care conform COR necesita studii superioare, ... (vezi toată discuția)