avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... procedura contencios administrativ
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

procedura contencios administrativ

buna ziua.
sunt o persoana cu handicap. am avut pensie de invaliditate gradul 2 mai mult de 10 ani, cu revizie la 12 luni.
anul acesta fara nici un motiv sau explicatie pertinenta, mi-a fost anulata pensia.
am facut contestatie la comisia superioara si mi-a fost respinsa iarasi fara alta explicatie decat aceea ca nu ma incadrez in grad de handicap conform ordinului din 2007 (prin urmare aceeasi lege pe baza careia am primit pensie pana acum).
la comisie la mine in oras,am fost sfatuit sa fac o contestatie in instanta de contecios administrativ.
dar nu am nici o idee cum se procedeaza, ce acte trebuie sa prezint la tribunal, cum sa formulez cererea etc.
prin urmare, daca ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat, asa ca pt prosti cum s-ar zice, pt ca nu am mai fost intr-un tribunal in viata mea, as fi recunoscator si va multumesc din suflet.
Cel mai bine pentru dvs. ar fi sa luati legatura cu un avocat pentru a va informa cu privire la toate aspecte legate de o contestatie impotriva deciziei de sistare a platii pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. sufar de boala celiaca ... symo8na symo8na Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Sufar de boala celiaca ( intoleranta la gluten),am depus dosarul la Asistenta Sociala pentru incadrare la grad ... (vezi toată discuția)
Pensia de handicap pentru poliartrita reumatoida st 3 mi a fost respins la comisia din resita cs Labiuc Valeria Liliana Labiuc Valeria Liliana Buna ziua .Sunt foarte necajita si nu stiu ce trebuie sa fac ,pt asta apelez la dv.Am probleme de sanatate de la 14 ani cu poliartrita reumatoida std 3.In oct ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accentuat, pentru permanent Maria Diaconu Maria Diaconu Buna ziua, Va rog mult, sa ma ajutati cu o informatie ... (vezi toată discuția)