buna ziua.
sunt o persoana cu handicap. am avut pensie de invaliditate gradul 2 mai mult de 10 ani, cu revizie la 12 luni.
anul acesta fara nici un motiv sau explicatie pertinenta, mi-a fost anulata pensia.
am facut contestatie la comisia superioara si mi-a fost respinsa iarasi fara alta explicatie decat aceea ca nu ma incadrez in grad de handicap conform ordinului din 2007 (prin urmare aceeasi lege pe baza careia am primit pensie pana acum).
la comisie la mine in oras,am fost sfatuit sa fac o contestatie in instanta de contecios administrativ.
dar nu am nici o idee cum se procedeaza, ce acte trebuie sa prezint la tribunal, cum sa formulez cererea etc.
prin urmare, daca ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat, asa ca pt prosti cum s-ar zice, pt ca nu am mai fost intr-un tribunal in viata mea, as fi recunoscator si va multumesc din suflet.
Cel mai bine pentru dvs. ar fi sa luati legatura cu un avocat pentru a va informa cu privire la toate aspecte legate de o contestatie impotriva deciziei de sistare a platii pensiei.