Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt proprietar de apartament suprafața totala de 40 m

sunt debransat de la reteaua de termoficare in apartament nu am tevi care sa incalzeasca pe scara sunt 2 calorifere motiv pentru care pe unu se usuca lenjerie intima si pe celalalt cei care stau spioni la scara isi incalzesc partea dorsala.
Nu mi se pare onest sa platesc 80 lei lunar caldura comuna pentru care eu nu beneficiez de ea.
Ce ma sfatuiti sa fac in acest sens????
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:18, 13 Decembrie 2016
Trebuie sa platiti incalzirea pe partea comuna,debransarea priveste doar apartamentul personal,nu partea comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevi neizolate de la termoficare, bune de plata! ce este de facut? allessandra allessandra Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)
Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)
Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)