avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu cetatean francez, cum se procedeaza?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu cetatean francez, cum se procedeaza?

Doresc sa iau in spatiu pe prietenul me cetatean francez..cum pocedeaza si ce acte sunt necesare.multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:47, 20 Decembrie 2016
Daca vrea sa stea mai mult de 90 de zile in Romania va trebui sa-si inregistreze rezidenta la Inspectoratul pentru Imigrari de care apartineti.

Sunteti cetatean al unui stat din Uniunea Europeana, Spatiul Economic European sau Confederatia Elvetiana si doriti sa stati mai mult de 3 luni pe teritoriul Romaniei? Atunci trebuie sa va inregistrati rezidenta la fomatiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrari din judetul in care locuiti.
.................
Puteti desfasura activitati dependente sau independente pe teritoriul Romaniei, acestea neavand un caracter limitativ atata vreme cat se incadreaza in conditiile prevazute de legile romane.

Fara un scop (munca, studii, activitati economice etc.) nu va putea face asta. Cititi ce scrie la acest link, aveti toate informatiile:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa iau un bulgar in spatiu pavlovici pavlovici unde ma pot adresa si ce documente ne trebui,lui si celui care il ia in spatiu? (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru inregistrarea casatoriei a unei moldovence cu un cetatean roman ludmila1993 ludmila1993 buna ziua am si eu o intrebare care este procedura de inregistrare a casatoriei unui roman cu o moldoveanca si ce acte sint necesare.multumesc anticipat (vezi toată discuția)