avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De Câte Zile Libere Beneficiază Tatăl la al doilea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De Câte Zile Libere Beneficiază Tatăl la al doilea copil

voi fii tata din nou in ianuarie si as vrea sa stiu daca mai am dreptul la 5 zile libere ca sefii spun ca doar la primul copil am dreptul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 19 Iulie 2019
Va salut! tot nu imi este clar. La primul copil am beneficiat de acel concediu suplimentar avand cursul de puericultura absolvit. La al doilea copil (nascut in 2015) nu am mai putut beneficia de acest concediu. Totusi, am retinut cumva, ca anul trecut in 2018 s-a modificat ceva in acest sens. Intrebarea este, acum la al treilea copil, nascut in iunie 2019, pot beneficia iar de cele 10 zile extra avand cursul de puericultura ? Multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatăl poate beneficia de prevederea referitoare la majorarea concediului paternal cu 10 zile lucrătoare.numai o singură dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru tata la nasterea unui copil owebv2014 owebv2014 De la locul de munca mi s-a spus ca imi vor oferi doar 3 zile libere in urma nasterii copilului. Asa prevede legea? (vezi toată discuția)
De cate zile libere platite pot beneficia ca tata la nasterea copilului? krysss krysss Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de cate zile libere platite pot beneficia la nasterea copilului si daca am facut o data de cursul de puericultura acum 8 ani ... (vezi toată discuția)
Zile libere acordate sotului la nasterea unui copil CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne ajuta pe mine si pe sotul meu cu o lamurire privind zilele libere acordate de catre angajator la nasterea unui ... (vezi toată discuția)