avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Siteuri de Statistici si de Predictii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Siteuri de Statistici si de Predictii

Imi puteti spune site-uri de statistici si de predictii pentru fotbal si hochei atat din Romania cat si din strainatate in limba engleza deoarece eu pariez doar pe total goluri ca nu conteaza cine marcheaza si din cand in cand echipa care castiga meciul. Poate sa fie si din alte sporturi aceste site-uri gen baschet, fotbal american etc. numai ca eu pariez pe total goluri sau puncte si echipa castigatoare. Imi puteti spune si site-uri care platesti pentru bilete castigatoare, dar din acelea serioase care dau pronosticuri argumentate si castigatoare si care au informatii de meciuri trucate sau care sa nu pariezi deoarece asa si eu pot sa imi fac site sa dau pronosticuri necastigatoare si sa cer bani pe ele. Imi puteti spune emisiuni de pariuri la televizor sau pe internet atat din Romania cat si din strainatate in limba engleza.

Eu pariez mai mult in weekend si deobicei fac 4 bilete, 2 bilete cu 50 RON in care adaug 2-4 meciuri si alte 2 bilete cu 10 RON in care adaug intre 10-15 meciuri. Acest topic ar fi de ajutor pentru pariorii incepatori daca ar lasa mesaje acei pariori experiementati care castiga din pariuri cu astfel de site-uri sau cu bilete castigatoare in fiecare zi.
Cel mai recent răspuns: Barata , utilizator 14:39, 23 Noiembrie 2022
Sunt un om destul de jucător și îmi place să joc, așa că de ce să nu fac bani din asta? Este de înțeles să pierzi și tu, dar acum sunt în mare parte în negru. Am ales acest site [ link extern ] .
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2022
Denisons, utilizator
Bună, am dat peste un site cu informații utile despre cazinourile online. Site-ul [ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
Barata, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere casa de pariuri ChrS ChrS Buna seara, Am jucat la o casa de pariuri online 4 bilete: 1 bilet simplu cu o singura selectie iar 3 dintre ele in format sistem. Meciurile au indeplinit ... (vezi toată discuția)
Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)
Cum sa te protejezi impotriva caselor de pariuri XmasterX XmasterX Mai intai vreau sa va arat niste situatii deja intamplate la casele de pariuri de la noi din Romania, situatii in care castigatorul nu si-a primit suma ... (vezi toată discuția)