Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecine care - mi sunt dusmance

Pot dusmanii mei sa fie martori intr-un proces verbal la politie?Instantele de judecata accepta acesti dusmanii ai mei ca martori in judecata impotriva mea?Mule multumiri.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 17:41, 4 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Puteti dovedi dusmania?
Daca da, cand vor fi audiate aratati probele si explicati instantei relatia de dusmanie.
instanta ii audiaza si tine cont de relatiile de dusmanie.
Nu le-am lasat in bloc sa -si deschida usile la apartament cind faceau de mincare .Tot mirosul din 11apartamente pe scara .nu puteai respira de mirosuri.fum de prajeli .etc.le,am dat de nenumarate ori la politie pentru asta .de asemenea tipau zi de zi in fata scarii a geamurilor mele de dimineata pina seara.,este. Sau nu acasta dusmanie?
Mesaj reeditat
@ szabop

Dată post: Marti, 3 Ianuarie 2017, 16:56
Forum Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele
Subiect Pot fi considerate dusmance

Vecinele mele 11 la numar din scara blocului am chemat de nenumarate ori politia la ele ,zilnic deschideau usa la apartament cind faceau de mincare ca putoarea,arsurile din bucataria lor ,nu puteai respira pe casa scari,de asemenea tipa zilnic in fata geamurilor mele,am chemat politia la ele dar nu le-au facut nimic ,dimpotriva mi-au dat mie amenda caci au pile la politie Pot fi acestea considerate dusmance intr-un proces?S-au strins vreo 8 si cu ajutorul politistului sectorist corupt mi-au dat amenda. De 2 ori 200lei.
---------

:offtopic: Interventie moderator

Incercati sa respectati Regulamentul de postare in Forum si nu mai deschideti alte topicuri legate de acesta problema.
freeelis a scris:
Incercati sa respectati Regulamentul de postare in Forum si nu mai deschideti alte topicuri legate de acesta problema.

szabop,
Adaug ca orice topic nou care are ca subiect relatiile dvs. cu vecinii va fi sters. In plus, fiti politicos si tineti cont de faptul ca nimeni nu e obligat sa va raspunda.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate face reclamatie? miros mancare locatari. KiralyOtto KiralyOtto Buna, As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii ... (vezi toată discuția)
Cum ma apar, legal, daca am un sait unde critic ceea ce consider ca nu e corect? Costica33 Costica33 Stiti poanta aia: de citi nebuni e nevoie sa schimbe un bec? De unul ca ceilalti invirt de masa.:P Scriu nu ca n-am ce face mai bun dar mi-a ajuns cutitul la ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere/actionat in judecata romparkin romparkin Buna ziua. Am si eu o mica problema si vreau sa va cer ajutorul.Problema mea a aprut in momentul in care m-am mutat.Nu ma inteleg bine cu administratora ... (vezi toată discuția)