avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce fel de studii sunt?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce fel de studii sunt?

Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul 2008 forma de invatamant I.D. timp de 3 ani ,conform Tratatului de la Bologna . As dori sa stiu cum sunt considerate aceste studii din punct de vedere legal : normale sau de scurta durata .Va rog frumos sa-mi raspundeti deoarece doresc sa stiu in ce categorie ma incadrez ca functionar public ,lucrand in administratia publica.O zi buna!
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 12:05, 30 Septembrie 2010
@ elamyro

Fiind absolvent al unui colegiu universitar sunteti absolvent de studii superioare de scurta durata


@ gabrielamitr...

Ati citat art.38 din proiectul de lege al salarizarii unitare.
Iata cum a fost modificat art.38 din legea 330/2009 publicata in m.Of.762/09.11.2009 :
" art.38 - In baza art.18 alin.,(1) si (3) din Legea nr.288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificarile si completarile ulterioare, salarizarea absolventilor ciclului I si II (Bologna) se face la nivelul absolventilor cu studii superioare de lunga durata (S)"

In concluzie , sunt studii superioare si cele de 4 ani si cele de 3 ani . Nimeni nu este vinovat ca s-a schimbat legea , nu poti alege acum sa faci 4 ani sau sa faci 3 ani , trebuie sa faci 3 ani ca asa prevede legea .
In ceea ce priveste capacitatea fiecaruia..., ii dau dreptate d-lui Manea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator andrei1986_us andrei1986_us Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am absolvit cu diploma de licenta Facultatea de Matematica si Informatica specializarea Informatica la Universitatea ... (vezi toată discuția)