avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii concurs septembrie 2009 :)
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

concurs septembrie 2009 :)

bravo, un nou concurs pentru noi :)

:clapping:
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:48, 24 Septembrie 2009
grace_r a scris:
[...] PS. Iulian , era mai bine daac deschideai discutia pe acest subiect in sectiunea speciala, unde chiar se astepata astfel de intrebari, adica aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Eu voiam sa am tagul meu cand ma uitam la concursul la care nu am participat si am pus aici intrebarea. Dincolo, cine mi-ar fi raspuns?!

Lasand gluma deoparte, multumesc, Gratiela. Chiar nu stiam cum e cu tagul asta.

Trebuie sa fiu foarte atent care va fi primul meu subiect pe care-l voi deschide pe forum.Trebuie sa fie ceva de care sa-mi amintesc peste ani. Are cineva vreo idee?
uf uf.. nu ti-am explicat bine, nu este vorba de subiectele atle, deschise de tine.

Orice subiect , chiar si acesta pe care discutam acum
concurs septembrie 2009 :) , de ex, poate fi etichetat de care noi.

Daca te uiti la incepul paginii acesteia, sub numele subiectului apare acea invitatie la a pune un tag, o eticheta

concurs septembrie 2009

Ajuta-ne sa identificam doua cuvinte-cheie la care se refera aceasta discutie:

de exmplu pe acest subiect se poate pune tagul : concurs avocatnet :)

PS; sa stii ca am cautat in dictionar si pentru mine, pentru ca nu as fi stiut sa traduc:"> si m-am amuzat cautand prinre posibilele traduceri pt tag :D
Pt. Dl. Iulian Manea: tag e un cuvânt-cheie, un cuvânt de căutare, care să facă mai uşoară găsirea unui subiect, ca atunci când introduceţi un cuvânt pe google la search. Acestea pe site-uri se numesc tag-uri. Dacă observaţi, pe pagina de forum a avocatnet, sub fereastra de cautare sunt mai multe opţiuni, dintre care şi "Cuvinte-cheie", imediat după "Subiectele mele". Intraţi acolo şi veţi vedea cuvintele cheie (tag-uri) care au fost deja introduse de utilizatori.
Utaţi şi link-ul: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2009
ContSters67724, utilizator
Multumesc, avocat.net, pentru premiu :) !
Sper sa aveti cat mai multe concursuri si cat mai multi forumisti care sa participe la ele .
:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sunt tagurile? ContSters87904 ContSters87904 In site-ul avocatnet apare la profil in dreapta un cuvant ce se numeste \"tag\" ce o insemna? (vezi toată discuția)
Introducere posibilitate raportare taguri gresite Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca pana cand sa ma hotarasc sa intru in comunitatea avocatnet si sa-mi fac cont pe acest forum , dar si dupa aceea , am fost pus in situatia sa caut ... (vezi toată discuția)
Aveti peste 30 de ani? poftiti la dans! :) tanguera tanguera Daca aveti peste 30 de ani si va place dansul, aveti ocazia sa participati la un concurs de dans organizat pentru categoria \"seniori\" in cadrul ... (vezi toată discuția)