avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anularea permisului pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anularea permisului pentru alcool

Bună seara ! De sărbători am fost oprit de un echipaj de politie . Am baut 3-4 beri si mi-a iesit la fiola 0.89 , dar nu am simtit nimic , doar o slaba starr de ameteeala , apoi am fost la prelevare de sange(2mostre) , acolo medicul cand mi-a facut fisa a scris ca vorbeam coerent si alte cele , toate semnele ce nu le avea un om in stare de ebrietate si mentinerea echilibrului , mers in linie dreapta . Pot avea un avantaj cu chestia asta ?Bineinteles permisul mi-a fost anulat.
Buna ziua....m-am urcat băut la volan ...si mi-a iesit in fiola 0.42..chestia e ca am facut si accident...Accidentul nu a fost din vina mea ....vina mea a fost ca am băut...puteti sa ma ajutati cu un sfat ? Imi anulează permisul ?
Daca veti fi condamnat, vi se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan gildobrica gildobrica in data de 26 februarie am avut un accident de motocicleta . mia fost ridicat permisul de conducere . in fiola nu am putut sufla deoarece eram inconstient , ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog - alcool la volan Domenicom3 Domenicom3 Ma scuza ti si va deranjez cu o intrebare . Am fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0.74 in aerul expirat si 1.50 in sange . Astept de peste 1 an de zile ... (vezi toată discuția)