avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum are voie politia animalelor sa intre in curtea mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum are voie politia animalelor sa intre in curtea mea?

Buna seara,
Are voie politia animalelor sa i-mi sara gardul cand eu nu sunt acasa si sa i-mi dezlege cainele? Am auzit de un proiect de lege, nimic mai mult. Cainele are certificat, are masa calda zilnica, e iubit. Deci cu ce drept i-mi intra in curte si face pe proprietarul? Ce drepturi mai am eu acasa la mine?
Multunesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelaardelean , utilizator 06:05, 10 Ianuarie 2017
Pai asa zisa politie a animalelor nu e o autoritate publica, e un ONG. Deci nu are nicio autoritate si niciun drep de a intra pe proprietatea dvs.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câinele vecinului mi-a omorât o pisică. ce pot face ca să scap de el? ContSters474233 ContSters474233 am un vecin care are o casa in constructie si 2 caini de vanatoare care pazesc.Problema e ca unul dintre caini are o deosebita placere sa sara gardul la mine ... (vezi toată discuția)
Lamurire!!! Ancaa-65 Ancaa-65 Buna ziua! Am si eu o intrebare daca poate cineva sa im raspunda ,va rog si sa ma lamureasca si anume daca exista cumva la noi o lege care spune cati caini ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si consecinte codulmuncii codulmuncii Primarul capitalei a decis sa se faca un referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, dar numai in urma tragediei care s-a intamplat. Propun ... (vezi toată discuția)