pe scurt , am gasit niste cartuse de pe vremea razboiului in urma unor lucrari, am sunat la politie au venit au intocmit dovada de ridicare a munitiei si acum sint chemat pe data X la judecatorie in calitate de faptuitor in dosarul cu obiectul: confiscare speciala art.315 lit. c NCPP,
intrebare :
este normal asa ceva?
sau politistul nu trebuia sa faca dosar penal pt asa ceva ?
adica eu nu sint faptuitor la regim arme munitie si totusi am dosar penal deschis vad ca,
de confiscat eu stiu ca e vorba atunci cand savarsesti ceva infractiune si se confirma savarsirea ei dar eu nu am savarstit nici o infractiune,
am presimtirea ca acel politist a facut dosar penal doar sa aibe si el activitate
va rog cateva lamuriri daca se poate,
adica putea politistul sa urmeze si alte cai astfel incat sa nu intocmeasca dosar penal ?,
am gasit munitia , am predat-o mai departe sa se spele pe cap cu ea cei de la ISU si politia intre ei de ce sa mai am si eu umblaturi pe la instanta................aiurea
pina la grenada mai bine ai fii la subiect decat sa ne gandim daca cumva cade drobu de sare ( stii fabula? nuu? ) , nu ti-a povestit nimeni de grenada astfel incat sa inventezi cumva o situatie de mai rau si daca o pituleam acu nu mai discutam noi pe aici si nu ai fii avut unde sa iti descrii gandirea
si nu vezi tu ce calitate as mai fii putut avea ? ai citit ce am scris mai sus ? nu cred
pai am scris ca as fii putut avea calitatea de martor in un dosar deschis in REM ca doar nu am pus eu acolo munitia , sai il fii facut in REM sa caute faptasul si cum nu are cum sa il gaseasca deoarece e mort de pe vremea razboiului se inchide in REM dosaru fara sa apar eu ca si faptuitor ca doar nu am luptat in razboiul din timpul caruia sint cartusele alea