avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire concediu prenatal/postnatal
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire concediu prenatal/postnatal

Buna seara,

Sotia mea este insarnicata si, din pacate, are poprire, pentru un credit neplatit, de 1/3 din salariu. Intrebarea mea este daca veniturile din concediul prenatal/ postnatal de 126 de zile vor fi si ele supuse popririi?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:21, 6 Ianuarie 2021
Nu au voie.
Vorbiți cu executorul judecătoresc. Nu banca vă reține banii de capul ei, ci la ordinul unui executor, sau al ANAF-ului.
E bine totuși să înștiințați și banca. Cardul va fi blocat și nu-l veți putea folosi pentru nici un fel de plată.

Alegeți varianta să primiți indemnizația prin POȘTĂ dacă nu vreți să fiți purtată pe drumuri.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe concediu de sarcina si lauzie nukytza nukytza Buna ziua, In mai 2013 a fost instituita o poprire pe contul meu bancar in urma unei decizii de executare silita pentru un contract de imprumut de la o ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi alexa1305 alexa1305 Buna ziua.Am o nelamurire.Am o poprire pe contul de salariu de la o banca, de la sfarsitul anului trecut.Imi opreste 1/3 din venituri.Eu sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Intrebare poprire indemnizatie crestere copil si alocatii Mary violeta Maties Mary violeta Maties Am primit un sms de la banca de la care dețin card cum ca s a instituit poprire pe nr de ....suma de....dar e suma de la indemnizația de creștere si ... (vezi toată discuția)