Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendare permis viteza

la data de 06 12 2016 am fost prins de radar cu 62 km peste viteza legala . Am luat dovada 15 zile dupa care am dat testare si am trecut cu 15 . La 17 zile am fost instiintat ca am permisul 3 luni suspendat . Ce pot face sa.l iau la o luna? nu am avut ultimii 26 ani nici o abatere . Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:35, 12 Ianuarie 2017
Cine v-a trimis da dati testul?
Trebuia sa faceti cerere ptr reducere la 30 zile si apoi sa dati testul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie circulatie nicusor563 nicusor563 Buna ziua.Am o speta:acum o luna am fost amendat de politia rutiera pentru viteza(103km/h) si mi s-a retinut si permisul de conducere.Am refuzat sa semnez si ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)